WIE DE SCHOEN PAST
Comfortabel, oersterk, stoer en sportief. Dat zijn de Blundstones uit Australië. Schoenen die je niet meer uit wilt doen als je ze eenmaal aan hebt. Voor liefhebbers van lange wandelingen, avonturiers en ondernemende kinderen. De Blundstone schoen is een kwaliteitsschoen die jaren mee gaat.
lees verder

COLLECTIE
Blundstones zijn er in allerlei soorten en maten. Wij verkopen Blundstones (Classics en Lifestyle) voor volwassenen en blundstone-kids voor kinderen. Zoek je een echte werkschoen die tegen een stootje kan: kijk dan bij Safety en Workwear.
lees verder

GRATIS THUISBEZORGD
Alle internetbedrijven die Blundstones verkopen, sturen de schoenen op per post. Daarvoor betaal je dus bezorgkosten, die vaak oplopen tot een euro of 9. Daarnaast weet je niet zeker of de schoen die bezorgd wordt wel goed past. BlundstoneExpresse maakt het je makkelijk en bezorgt de schoenen gratis bij je thuis.
lees verder

BLUNDSTONES BESTELLEN
Blundstones bestellen is heel eenvoudig. Vul op het bestelformulier de velden in en klik op verzenden. Heb je ergens een model gezien dat niet in onze collectie voorkomt? Stuur een e-mail met het modelnummer dat je graag wilt hebben en wij zorgen dat je toch de Blundstones kunt kopen die je wilt.
nu bestellen

OUT OF THE CITY
BlundstoneExpresse is onderdeel van Out Of The City. Wil je meerdere artikelen tegelijk bestellen en/of met iDEAL betalen ga dan naar Out Of The City.
nu bestellen bij Out Of The City© 2005 blundstoneexpresse